Angry Birds Rio

Angry Birds Rio Free 1.1.0

Angry Birds in Rio de Janeiro én op je Symbian-telefoon

VOOR

  • Voer voor fans

TEGEN

  • Geen nieuwe elementen

Gemiddeld
6

De Angry Birds gaan op reis: de vogels gaan namelijk naar Rio de Janeiro en helpen wat tropische vrienden uit de brand. Angry Birds Rio mengt de animatiefilm 'Rio' (2011) met de turbulente vliegkwaliteiten van het bekende pluimvee, om een nieuwe draai te geven aan het 'katapultgenre'. Deze gratis versie geeft een voorproefje in de vorm van 9 levels uit de betaalde variant.

Angry Birds Rio begint met een superkorte introductie, waar we zien dat onze gevleugelde vrienden in een kooi belanden en vervolgens in een vliegtuig naar Rio de Janeiro! Aldaar breken de helden meteen uit de kooi maar zien ze talloze tropische soortgenoten met minder geluk. Taak aan de Angry Birds om de bonte vrienden te helpen. Dit vereist niet veel training, omdat het raken van varkens heeft plaatsgemaakt voor het raken (en daarmee bevrijden) van tropische vogels. Aan de speelstijl is dus niets veranderd.

De eerste levels in Angry Birds Rio vinden plaats in een loods met diverse kooien. Het bevrijden van de vogels geeft voldoening, hoewel zoveel levels in dezelfde omgeving snel vervelen. De speelstijl is bovendien hetzelfde gebleven, waarbij varkens zijn vervangen met de cast van Rio. Was Angry Birds Rio gratis geweest -logisch voor een gesponsord product- dan hadden we niet geëmmerd maar zonder vernieuwing is Angry Birds Rio duurkoop en een domper voor echte fans: die krijgen een replica van hun favoriete spel.

Angry Birds Rio mag de schare fans bekoren maar wij zijn niet overtuigd. De eerste paar levels voegen bar weinig toe en het geheel lijkt een gesponsorde snelklus. Angry Birds Rio suggereert een thema of verhaallijn maar dit blijkt een illusie. De Angry Birds zijn echter nog steeds gewoon boos en slingeren in precies dezelfde richting. Dat trucje kennen we nu wel.

Meeste downloads Arcade games voor symbian

Meer
Angry Birds Rio

Download

Angry Birds Rio Free 1.1.0

Beoordelingen about Angry Birds Rio